Uw behanger voor alle types papier

Behanger is zeker een vak apart. U wil toch ook strak opgehangen papier zonder luchtbellen of scheef afgesneden randen. Voor een goede afloop van de behangwerken maakt u kennis met de behanger van Gianny. De vakman heeft vele jaren ervaring op zijn teller staan waardoor alle types van papier mooi tot uiting komen aan uw muren.

Kwarteeuw ervaring

De behanger uit Oostkamp verzorgt reeds meer dan 25 jaar behangwerken van een hoogstaande kwaliteit. Door zich te specialiseren in deze interieurwerken is de aannemer op de hoogte van alle recente technieken en de laatste nieuwe trends. Vraag dus gerust naar eigentijdse methodes voor een vooruitstrevend interieur.

Schilderen of behangen?

Bent u een voorstander van behang- of schilderwerken? Het is een tweestrijd die dikwijls ontstaat wanneer u bijvoorbeeld uw nieuwbouw of uw renovatieproject moet gaan afwerken. Wanneer u echt twijfelt, staat Gianny u bij met het juiste advies. De zaak is uw aangewezen schilder en behanger, of u kan beide technieken combineren.

Alle papiersoorten

Of u nu een klassiek, landelijk of modern interieur tot stand wil zien komen, het maakt geen verschil voor de nakende behangwerken. Uw firma uit Oostkamp is mee met de recente trends en kan aan de slag gaan met de meest uiteenlopende soorten van papier. Er wordt onder andere gewerkt met:

  • klassiek papier
  • vliesbehang
  • fotobehang
  • glasvezel

Contact

Zie hoe behangwerken met een uiterste precisie tot stand komen en regel een afspraak met Gianni. Aan de hand van eerder afgewerkte projecten verkrijgt u inspiratie voor uw interieur.